Jegyelővétel 2020.

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 500 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Images
 
S 2

SZÉP Kártya Elfogadóhely

A koncert napján, az Agárdi Popstrand pénztárában tudnak SZÉP kártyával(szabadidő) fizetni.
300x261

IDŐJÁRÁS

Agárdi Popstrand 2020.

2020.07.09. 15:12  |  Hírek  |   
  Nincs
APS-2020.png

Kedves Agárdi Popstrand KÖZÖNSÉG, BARÁTAIM! Már 2019. novemberében!!! megszerveztem, a 43 éves Agárdi Popstrand Téli és Nyári Rendezvényközpont 44. évadának, a koncert sorozatát. Néhány „akkori” program: Pl. jún.27. ISMERŐS ARCOK, BIKINI, júl.4., majd aug.1., majd aug.22. EDDA MŰVEK, júl.11. R-GO, KRISZ RUDI, júl.18. NEOTON, ZOLTÁN ERIKA, júl.25. DEMJÉN FERENC, aug.8. TANKCSAPDA, aug.15. MOBILMÁNIA, aug.20.IRIGY HÓNALJMIRIGY. A fellépő zenekarokkal együtt, hónapokon keresztül türelemmel vártuk, a több ezer fős - szájmaszk és távolságtartás nélküli -, koncertek engedélyezését. A sokadik újraszervezés után - és az utolsó lehetőségek alapján -, MINDENT MEGPRÓBÁLTAM!
Közzé teszem a programtervet, amely az engedély után bővülhet. Nem írtam alá semmilyen „döntést sürgető” petíciót és én, nem tévesztem meg a közönségemet, a jegyvásárlást „nagyon aktívan” sürgető early bird reklámkampánnyal…A nagykoncertekre, még nincs engedély!!! Biztos vagyok benne, hogy Orbán Viktor továbbra is folyamatosan komolyan veszi a szakmai véleményeket és tájékozódik az itthon és a szomszédos országokban történtekről. Ezek alapján tudom, hogy nem fog felelőtlen döntést hozni! Több hónapon keresztül gondoztam a gyönyörű vízparti nézőteret, higgadtan várom a döntést és nagyon várlak BENNETEKET! Most is nagyon megköszönöm a hűségeteket, az ÉRTÉKEKET kedvelő igényességeteket, a türelmeteket, a Fb. aktivitásotokat és az évtizedek óta olvasható szeretetet is, amely mindig jólesik és erőt ad nekem!!!

Sokak véleménye szerint büszke lehetek arra, hogy 45 éve - talán - egyedüliként, folyamatosan aktív „résztvevője”/rendezője vagyok, a MAGYAR kulturális és ifjúsági életnek. Az elmúlt 45 évben már többször is bebizonyítottam, hogy az ötleteim és az általános tevékenységem, „TALÁLKOZIK/ TALÁLKOZOTT”, több százezer normális értékrendű és igényű ember, elvárásaival! Megtartottam, az igényes Popstrand KÖZÖNSÉG részéről elvárt színvonalat és soha nem vállaltam és nem fogadtam be a bulvár/liberális irányvonalat. Kizárólag, magyar előadókat léptetek fel… Az értékalapú elvárásokkal érkező 4 GENERÁCIÓS KÖZÖNSÉG igényeit szem előtt tartva, a Popstrandon továbbra sem lépnek fel techno és alternatív zenekarok.

Ezúton köszönöm meg a Fejér Megyei Szent György Kórház dolgozóinak, a rendkívüli viszont-gesztusát! Dr. Kovács Attila - akkori és mai - orvos igazgató közreműködésével, 1990-ben elkezdtünk egy példamutató együttműködést. Azóta is - NAGYON MEGÉRDEMELTEN -, minden koncertre 250-250 db tiszteletjegyet kapnak, a kórház dolgozói! Nyáron, a tudtomon kívül…,LYME KÓRBAN szenvedtem! Nem tudtam, járni sem… Már nyáron sem „tetszettem”, a csodálatos eü. dolgozóknak… Szeptemberben behívtak egy kivizsgálásra, majd nagy szakmai tudással, szeretettel és odaadással, meggyógyítottak!! Köszönöm és köszönöm!!! Ha lehet, akkor folytatni fogom a 30 éve tartó, hosszú távú együttműködést!Turbina

Popstrand közlemény, a szombaton félbeszakadt R-Go koncertről

2019.07.29. 23:10  |  Hírek  |   
  Nincs

A vihar által elmosott, majd félbeszakadt koncert ügyében, nagy odafigyeléssel tájékozódtam. Ma több alkalommal beszéltem a Robival, valamint a hasonló ügyekben illetékes és járatos jegyirodákkal. Most leírom, az Agárdi Popstrand hivatalos álláspontját. Köszönöm a jóérzésű emberek megértő hozzáállását és türelmét, viszont elszomorít néhány okoskodó, gonoszkodó és meggondolatlan írás. Ezek az emberek az élet más területén is hasonlóak lehetnek... Pl. már vasárnap reggel 7 órakor!!!, elvárták a Robi reagálását a vis maior történésre, kioktattak időjárás előrejelzési ügyben is, valamint okoskodva számon kérték, hogy miért nem állítottam le a koncertet, a koncert előtt! Szombat este, 19 óra után jelentek meg a Közép-Magyarországot érintő első viharfelhők délen, Baranya megye határában... A Velencei-tó térségében szombat estére, több napon keresztül, 10 % valószínűséggel jósolt kisebb záporokat, az időjárási előrejelzés!!! Nem tettem félre a telefont vasárnap és beszéltem minden telefonálóval... A hivatalos és a napjainkban elfogadott gyakorlat, a következő: Egy koncertet le lehet mondani korábban, ha a koncert időpontjában egyértelműen hideg, szeles és viharos idő várható. Ez szombat estére Agárdra, nem volt jelezve! Hivatalosan vis maior eset történt, amelyről senki nem tehetett! A program 19.30 perckor kezdődött és kb. 22 órakor ért végett. A jelenlegi helyzet szerint, pl. az időpont gondok, a technikai feltételek hiánya, valamint a bereklámozás lehetetlensége miatt, idén sajnos nem rendezhető meg ismét Agárdon, az R-GO koncert. A Robival megbeszéltük, hogy ősszel rendezünk egy rendkívüli R-GO klubbot, amely az Agárdi Popstrandról, a eltelt évtizedek soha nem látott R-GO dokumentumairól, évtizedes R-GO plakátok ajándékozásáról, valamint Rólatok fog szólni! Az R-GO belépőjegy érvényes, egy általad kiválasztott Agárdi Popstrand koncertre: aug. 3., 10.,17., 19., vagy 24- én, a Vastag Csabára. (Hasonló gesztus értékű felajánlást, nem szoktak adni vis maior esetén, a rendezőszervek.) Szép álmokat kívánok!

Szeretettel:Turbina

Alábbiakban Szikora Róbert levele:

Received 2379056112353151

FACEBOOK

Partnereink

NKA Csak Logo

407908591543137173851

6731914115176299408055

J
 Min

Intersport

Szuperinfo Logo