Jegyelővétel 2020.

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 500 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Images
 
S 2

SZÉP Kártya Elfogadóhely

A koncert napján, az Agárdi Popstrand pénztárában tudnak SZÉP kártyával(szabadidő) fizetni.
300x261

IDŐJÁRÁS

A POPSTRAND 40. ÉVADA! TÉLI KIÉRTÉKELÉS ÉS A NYÁRI PROGRAM ELŐZETES.

2016.02.14. 13:37  |  Hírek  |   
  Nincs
Tájékoztatjuk az aktív és egészséges életmódot folytató, igényes és egész évben érdeklődő, valamint az információinkat rendszeresen „lájkoló” és megosztó, hűséges közönségünket az alábbiakról:

1. Agárdi Popstrand Jégpálya 2016. évi tapasztalatai és követésre méltó történései.

2. A 40. ÉVADUNK !!! PROGRAM ELŐZETESE.

3. 2016-ban is biztosítjuk a 2015-ben bevált szolgáltatásainkat és kedvezményeinket!

1. Biztonságos tükörjég és – „állítólag” – remek rockzene fogadta január 23-án és 24-én a POPSTRANDON azokat a családokat és baráti társaságokat, akik rendszeresen felismerik és követik a kedvező lehetőségeket. 2015-ben sem sikerült pályázati támogatásban részesülnünk a tízezreket boldogító programjainkra, pedig mindig óriási az általános elvárás a megjelentek részéről. Remélem 2016-ban észreveszi valaki, hogy mekkora felelősséggel jár a tevékenységünk…

A pályázatok döntéshozói nem tudják, hogy saját elhatározásból és mindösszesen kb. 2 millió Ft. Széchenyi Terv támogatásból fektettem le

1.1 m mélységben és kb. 140 m hosszúságban a téliesített vízvezetéket és egy kijáratból alakítottam ki az általatok télen és nyáron használt nyilvános wc-t. Teljesen magamra maradtam akkor is, amikor minden évben meg kellett teremtenem a rengeteg egyéb feltételt is, pl. jéglejáró stég, egészségügyi ellátás, biztonsági szolgálat, hangosítás, melegedő, biztonsági felszerelések, jégkarbantartás, stb...

Rossz emlékek: A szombati teljesen hótól mentes tükörjégen, kb.15-20 törés és zúzódásos baleset történt!
Éppen a jéglejáró stégünk mellett jött fel a kövek között a víz.(A veszélyes területeket mindenhol lekerítettük!)

Jó emlékek: Életkortól függetlenül nagyon sok elégedett és boldog ember. Teljesen tisztán hagyott természeti környezet! (99 %-ban megtaláltátok a szemétgyűjtőket!) Egy inkább bizalmatlan világban, példamutató módon ODAFIGYELTÜNK EGYMÁSRA és SEGÍTETTÜNK EGYMÁSNAK! (Nem rohantunk el közömbösen egymás mellett!) Pl. „Rám és a mikrofonomra bízták” az elcsavargott kb. 3 éves Somát, egy Éva nevű hölgy jelezte nekem, hogy 2-300 m távolságban fájdalmai vannak egy földön fekvő hölgynek. (A mentőautó érkezéséig rögvest „megsétáltattam” odafele egy fakutyát.)
Egy középkorú hölgy segítséget kért tőlem, mivel a barátnője nagyon elesett, rosszul lett és le szeretett volna feküdni. Az irodámból csináltunk fűtött elsősegély szobát, majd - a feleségem jelenlétében - lefektettük az ágyamra. Nagyon hálás volt. Sokan hoztak hozzám talált tárgyakat - iratok, telefonok, kulcsok, autókulcs, stb. és mindig mosoly volt a vége….
Külön köszönöm, az Országos Mentőszolgálat, az MTI, az M1 TV, a Fehérvár Médiacentrum,a Fejér Megyei Hírlap, a Velencei-tó online, a Magyar Idők, az Intersport , az Időkép, a Napsugár Strand, valamint Gárdony Önkormányzatának és Rendőrkapitányságának a közreműködését és segítségét!

2. Jogos büszkeséggel tölt el, hogy Magyarországon, a folyamatosan működő szabadtéri színpadok közül a Margitszigeti után, az Agárdi Popstrand néven országosan megismert és megkedvelt óriás színpad rendelkezik a legnagyobb múlttal. Ma egy beszédes napom van, ezért tájékoztatlak Benneteket arról is, hogy a működő szabadtéri színpadok több száz millió Ft. állami és önkormányzati támogatásból épültek fel – pl. a Margitszigetit néhány éve korszerűsítették 720 millió Ft-ból - és egyik sem működik társbérleti viszonyban…1977-től kb. 15 millió Ft fejlesztési támogatásban részesültünk. Valamit jól csinálhatunk, mivel bennünket viszont elsősorban a hűséges közönségünk támogat azzal, hogy részt vesz a téli és nyári nagy rendezvényeinken!!!

3. 2016-ban is biztosítjuk a 2015-ben bevált szolgáltatásainkat és kedvezményeinket!- Jegyelővétel 200 Ft kedvezménnyel.- Ülőhelyek mindössze + 1000 Ft felárral.- Továbbra is 50 % kedvezményt biztosítunk, a velünk együttműködő 27 önkormányzat állandó lakosainak.- Magyarországon egyedüli nagyrendezvény helyszínként, az Agárdi Popstrand továbbra ingyenes belépés biztosításával tiszteli meg, a súlyosan fogyatékos embertársaink + 1 fő kísérőit!!!- Leány és legény búcsúk, valamint névnapi és születésnapi partik a koncertek alatt és a Dance Beach rendezvényeken is. /Előzetes foglalással/- Szállás, - és ezzel strandbelépő jegy - kedvezmények a Park Strand Kempingben.- A korábbi években megkóstoltattuk a közönségünket és most már tudjuk, hogy sikerrel! Többek „határozott” kérésére, minden koncert előtt, 18.30-tól vízparti bogrács partikat rendezünk a koncertek előtt!

Baráti Üdvözlettel: Turbók János és a Popstrand Csapata

Attis! A Barátaid jó híreket várnak és gyógyulást kívánnak Neked!

2016.02.14. 13:37  |  Hírek  |   
  Nincs
Szeretem az EDDÁT! Pataky Attilával 37 éve azonosulok emberileg, zeneileg, szövegileg és lelkileg.A 178 fős Ifi Park koncerten találkoztunk először, majd 1979. július 7-én, megrendeztem az első Popstrand koncertjüket. 1979-ben a legendás Kertészeti Egyetem Klubjának a Pop Meccs Gáláján, átadtam az „ 1979 felfedezettje „ díjat az Eddának, 1981-ben megrendeztem az első élő tv-s koncertjüket, majd jöttek a felejthetetlen EDDA TÁBOROK, és Popstrand koncertek…

Attis műtétje után, megnéztem az Eddás Facebook oldalakat… Arra voltam kíváncsi, hogy Attisnak -esetleg diszkréten-, gyógyulást kívánnak-e azok is, akik nem szeretik az Eddát, gyűlölik Pataky Attilát, vagy még mindig duzzognak a Slamó miatt, akinek - az eltelt kb. 30 év alatt - bőven lett volna lehetősége arra, hogy megmutassa: Mit tud Attis nélkül… Meglepődtem hogy a fentiek, jókívánságok helyett kivetkőztek az emberi mivoltukból. A modortalan, lelketlen és mocskolódó stílusukkal, belepiszkítottak egy olyan közösségbe, amihez semmi közük. Ezek az Eddát gyűlölők folyamatosan fröcsögtek, gusztustalanok voltak és úgy viselkedtek, mintha a saját családi vagy baráti körükben kocsmáztak volna. A rosszakaróink így élnek, ezt hidegvérrel nyilvánosságra hozták, ezért név szerint megismertük őket…A 10 agárdi országos táborban, mi is megismertük egymást. Bennünket boldoggá tesz, az értékrendünk. A modortalan gyűlölet, nem az EDDA TÁBOR stílusa, -tanúsítom!

A jóérzésű EDDÁS JÓARCOK viszont ismét összezártak, véleményt mondtak és megosztották azt!!! Tehát olyan lények élnek közöttünk, akik ha lehetőséget kapnak, rögtön szóval és ”tettekkel” rontanak rá elsősorban a hölgyekre, a gyengébbekre, a védtelenekre és arra is, aki évtizedek óta a kör közepén áll! Fentiek vagy lelkileg sérült gonoszok, vagy pl. azok a muszlim bevándorlók, akik Nyugat-Európában nap mint nap erőszakoskodnak gyermekekkel lányokkal és asszonyokkal is. Pl. az önmagát talán magyarnak vélő Vályi Nagy, vagy a magyarságát szégyenlő Farkas Tibor lehetőséget kaptak, hogy véleményt mondjanak a jóindulatú EDDÁS család fórumain.

A nyilvánosság lehetőségével ők is visszaéltek, ezért én is kérek minden eddás moderátort/admint, hogy a továbbiakban az ilyen provokátorokat azonnal vegyék le azokról az oldalakról, amelyekhez – még egyszer leírom-, semmi közük!

Viszont a normális hozzászólásokból és az őszinte jókívánságokból kiderült, hogy Attis nagyon számíthat a családjára és az igazi Eddásokra!!!Remélem, hogy július 9-én az Agárdi Popstrandon, ismét együtt fogunk örülni az EDDA MŰVEK és az EDDA TÁBOR értékeinek!

Derűs napot! Turbina

Edda tabor 92.jpg
(A fénykép 1992-ben készült az Agárdi Popstrandon, az EDDÁSOK 2. Országos Találkozóján.)

FACEBOOK

Partnereink

NKA Csak Logo

407908591543137173851

6731914115176299408055

J
 Min

Intersport

Szuperinfo Logo