Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

Jégpáncél borítja a Velencei tavat, de jégre lépni tilos!

2012.12.12. 14:40  |  Jégpálya  |   
  Nincs
Turbók János, az Agárdi Popstrand Jégpálya főrendezője kérdésünkre elmondta, hogy Agárdon soha nem volt cél a meggondolatlan és felelőtlen jégpályanyitás és az extrém gondolkodás.
Továbbra is a biztonság a legfontosabb szempont!!

Bár felkészültek a 35. téli évadra,
-          az alacsony vízállásnak megfelelően beállították a lejáró stéget,
-          felújították és téliesítettek a nyilvános Wc-t ,  valamint
-          a stég környékén platánfákat ültettek, takarítottak és lenyírták a füvet,

most várják a biztonságos vastagságú jeget, mivel  jelenleg tilos rámenni a Velencei-tó jegére! A téli Velencei-tó természeti környezete izgalmas, csodálatos és tiszta, majd amikor a jég vastagsága eléri a biztonságos 12 centimétert, egészséges életmódra - csúszkálásra és kirándulásra - ösztönző.

Tehát 2013 telén sem fog számítani az életkor Agárdon és biztonságos vastagságú jég esetén, ismét kiváló lehetőségek lesznek:  

- a családok együttlétére,
- egészséges mozgásra a friss levegőn,
- a kellemes hatásoknak köszönhetően a gondok átmeneti elfelejtésére,
- a korcsolya tudás gyakorlására, esetleg elsajátítására egy félreeső helyen,
- általános „kikapcsolásra” és egy kis kikapcsolódásra.

6. éve olvashatók pontos és hiteles információk a jég állapotáról és naponta többszöri frissítéssel az agárdi időjárás helyzetről, a www.agardipopstrand.hu honlapon.

ÚJ IDŐPONTBAN(AUG. 24. PÉNTEK) AZ AGÁRDI NEOTON KONCERT!!!

2012.07.19. 19:44  |  Hírek  |   
  Nincs
Augusztus 24-én lesz megtartva, a NEOTON koncert Agárdon! A pénteken érkező hideg, szeles és csapadékos időjárás lehetetlenné tenné a Családok és főleg a gyermekek önfeledt és kellemes szórakozását a Neoton együttes és Keresztes Ildikó koncertjén. A közönség érdekeit szem előtt tartva, augusztus 24- én pénteken lesz megtartva a mindig nagyszabású agárdi Neoton koncert. Az előre váltott jegyek érvényesek augusztus 24- én.

Ha nem lesz nagyon szeles és csapadékos az idő, akkor pénteken és szombaton megrendezzük a belépődíj nélküli Dance Beach Partyt.


www.agardipopstrand.hu

Óriási bulik és a Camping együtt - Mindenkit vár az Agárdi Popstrand!

2012.07.18. 10:16  |  Hírek  |   
  Nincs
A közvetlenül a Velencei tó partján, platánfák árnyékában található Magyarország egyik legrégebbi állandó pop és rockzenei színpada  évről-évre számtalan érdeklődőt vonz. Hazánk legnagyobb zenekarai is  elsőként karikázzák be éves fellépő naptárukban a nyári Popstrand koncert dátumát, olyan szeretett magyar sztárjaink járnak ide vissza évről-évre nagy örömmel – mintha csak haza jönnének - mint például az Edda Művek, a Neoton Família, az R-GO, a Tankcsapda, Demjén Ferenc vagy az Írigy Hónaljmirigy és persze még sokan mások.

NKA

nka.png

FACEBOOK