Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

Irigy Hónaljmirigy-Dinamit

2011.08.17. 08:06  |  Koncertek  |   
  Nincs
Az Irigy Hónaljmirigy augusztus 12-i Agárdi Popstrandon előadott élő koncertje, megérdemli 2011-ben, a Magyarország legnagyobb zenei és humor színháza megtisztelő címet.
Az Irigyes Fiúk profi módon előadott, nagyon nevettetető,  poénoktól hemzsegő és megállás nélkül pergő 2 órás koncertjén, csak fülig érő szájú elégedett arcokat láttam.

32. év után adott ismét koncertet Agárdon a DINAMIT együttes, nagy közönség sikerrel. Jó volt nosztalgiázni és visszaemlékezni a fiatalságunkra a DINAMIT örök rockslágereit hallgatva.

A Magyarország minden részéből Agárdra érkező több generációs közönség, nagyon kifogta ezt az estét és szerencsésnek mondhatja magát, hogy részt vehetett a nagyszabású rendezvényen.

2011.08.13. MOBILMÁNIA-RockBand, Keresztes Ildikó, Vastag Tamás

2011.08.13. 13:06  |  Koncertek  |   
  Nincs
Aki szereti a nagyon jól meghangszerelt rockzenét, vegyen részt az Agárdi Popstrand  augusztus 13-ai nagyszabású Mobilmánia és Keresztes Ildikó koncertjén. Csak az igényes rockzenét játszó zenekarokat hívjuk meg Agárdra, ezért a szombati koncert igazi csemege lesz az ugyancsak igényes közönségünknek.

A Mobilmánia 2 gitáros felállása tökéletes hangzást biztosít, amelynek a zenei alapját a nagy „öregek” Zeffer András, Donászi Tibor és Kékesi Bajnok László rutinja és tudása teremti meg.

Sokunk kedvence Keresztes Ildikó, a különleges és nagy terjedelmű hangjának köszönhetően. Agárdon mindig zenekari kísérettel, tehát élőben lép fel, mivel csak így tudja bemutatni az énektudását, a művészetét.

Turbina

2011.08.12. PÉNTEK! Irigy Hónaljmirigy, Dinamit

2011.08.11. 18:57  |  Hírek  |   
  Nincs
Július 2-án  különleges koncertekkel terveztük megnyitni a 35. évadot. Sajnos az időjárás közbeszólt, de most pénteken, augusztus 12-én bepótolunk mindent!!! 

1979. július 28-án Agárdon volt a  DINAMIT bemutatkozó koncertje! 32 év telt el azóta  és az akkor világszínvonalon hangszerelt zenék ismét meg fognak szólalni a Pop strandon, de egy sokkal korszerűbb és nagyobb teljesítményű hangosítással. Ezt a zenei csemegét ne hagyjátok ki!!

A kilencvenes években ismerkedtem meg az IRIGYES srácokkal. Már akkor 4 szólamban énekelték az éjszakai tábortűznél a BON JOVIT és már akkor nagyon jó fejek voltak! Az évek során profik lettek, továbbra is jól zenélnek, kerülik a gagyi humort, valamint nagyon baráti és összetartó CSAPATOT alkotnak. Öröm  együtt  dolgozni Velük, mivel mindig jó a hangulat. 2010-ben fülig érő szájú, elégedett közönséget láttam kijönni a Pop Strandról a koncertjük után.

Turbina

NKA

nka.png

FACEBOOK