Jegyelővétel 2023.

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 500 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!S 2

Partnereink

NKA Csak Logo

407908591543137173851

6731914115176299408055

J
 Min

Intersport

Szuperinfo Logo

Turbók János rendezői múltja

Budapesten, a legendás Kertészeti Egyetem óriás klubjában / KEK / kezdtem el a pályafutásomat 1975-ben. A mai napig büszke vagyok rá, hogy „megelőztük” az EU mai korlátozó intézkedéseit, mivel a 2000 fős koncert és disco teremben tilos volt dohányozni! Szívesen emlékszem a Magyarországon a hetvenes nyolcvanas években újszerű programnak számító első disco, görkorcsolya, break, és hip - hop táncversenyekre, az első kb. 1500 fős lézer discora, valamint 1993-tól az első olyan karaokee bulimra, amelyen egy óriás kivetítőnek köszönhetően nem egy fő, hanem több mint ezer fiatal énekelte együtt a szövegeket, miközben táncolt is. A nyolcvanas években majdnem minden koncertemet felvette az akkoriban egyetlen Magyar Televízió, amelyeket napjainkban hetente több alkalommal is sugároz a Magyar pop és a Magyar rock című műsorokban.

A leégett Budapest Sportcsarnok első főrendezője voltam 1982-ben. Igaz „csak” másodállásban, mivel a Magyar Pista nem engedett el a Költségvetési Üzemből, viszont engedélyezte a másodállást, a Schmitt Pálnak írt levelében. 1982-ben én találtam ki Budapesten az első nagyszabású szilveszteri bulit. Az agárdi kollégáim építették fel a 3 méter magas fűtött színpadot a Blaha Lujza-téren és a Hungária együttes szuper koncertje volt az éjféli program, 20. 000 őrjöngő szilveszterező nagy örömére. 1983-ban Szikora Robi szerint is én rendeztem meg Budapesten, az első szabadtéri nagykoncertet Magyarországon. A szerethetsz is meg nem is című könyvből idézve: „Azt hiszem, akkor volt először pop koncert szabadtéren, ilyen hatalmas tömeg előtt. Azt a napot Turbók Turbina János szervezte”.

Agárdon 1977-ben, szemétszállító pótkocsikon indítottam el, az általam Agárdi Popstrandnak elnevezett és 90%-ban saját erőből felépített rendezvényközpont három évtizedes sikertörténetét. Fontos szempont, hogy 2000-től a mai napig, Gárdony Önkormányzata elviekben támogatja és hasznosnak tartja a működését.

1979-től téliesített vízvezeték nélkül – a Balatont nagyon megelőzve -, a Magyar Pistával és a Sárosdi Bélával hoztuk létre a téli turizmust Agárdon. „Természeti” korcsolyázásban, ma is a legjobbak vagyunk országos szinten!

A nyolcvanas évek elején az első magyarországi országos halászléfőző verseny, az első országos amatőr teniszverseny, 1991-től az első EDDA Tábor, ahol a sziget mai főrendező Gerendai Károly megálmodta a SZIGETET..., vagy a sok szakmai segítség a VOLT Fesztivál jelenlegi főnökének a Lobenwein Norbinak,a fentiekben csak néhány dolgot említettem a szakmai múltamból...


Köszönöm a gondolataimnak szánt figyelmet:

Turbók János

FACEBOOK

IDŐJÁRÁS