Jegyelővétel 2023.

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 500 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!S 2

Partnereink

NKA Csak Logo

407908591543137173851

6731914115176299408055

J
 Min

Intersport

Szuperinfo Logo

AGÁRDI POPSTRAND JÉGPÁLYA 2017.

Apsj
2017. február 19-én 8 órakor, 0 C fok a hőmérséklet Agárdon. Az Agárdi Popstrand Jégpálya jegének a vastagsága, 12 cm. Jelenleg borús az idő, leereszkedett a köd és szélcsend van.


A Velencei tavon a korcsolyázás életveszélyes, mivel: 1. A korábban jelzett - 4,-6 C fokos hőmérsékletek helyett, az utóbbi napokban csak -3 C fokos hajnali hőmérsékletek voltak Agárdon.   2. A jég a vízparton, sok helyen felemelkedett/feltorlódott a kövekre. Jól látható, hogy a jég alatt a víz nem fagyott meg, biztonságos vastagságú  jéggé. 3. A Velencei-tó, Agárdi Popstrand Jégpályán kívüli távolabbi területein,nem fagytak biztonságos vastagságúra a rianások és nádasok környéki jégfelületek. 2017-ben ezeken a területeken, a felelőtlen kíváncsiskodók szokatlanul nagy számban szakadtak be vízbe és Turbók Jánost tették felelőssé, hogy nem kerítette be a jégpályáját....

Már nem nyit ki 2017-ben, az Agárdi Popstrand Jégpálya!

A korábbi évekhez hasonlóan, mindig léceket és deszkákat helyezünk el, a jéglejáró stégünkön. Soha nem lehet tudni, hogy mikor jön a felelőtlenséggel a baj...!

Januárban minden hétvégén, tízezrek fogadták el a meghívásunkat és csodálatos jelzőkkel köszönték meg, az önként vállalt és felelős gondolkodással végzett tevékenységünket.
KÜLÖN KÖSZÖNJÜK A MEGOSZTÁSOKAT ÉS A FÉNYKÉPES MEGJELENÉSEKET!(AZ AKTÍVABB VENDÉGEINKNEK KÖSZÖNHETŐ, HOGY - BÁR 1979 ÓTA "CSINÁLJUK"-, SOKAN ELŐSZÖR ÉLVEZTÉK A TÉL ÖRÖMEIT AGÁRDON!

Január 7. 8.15. 21. 22. 23. 28. és 29-i napokon, fűtött wc, melegedő, biztonsági eszközök, valamint fakutya és korcsolya kölcsönző várta a közel 100.000 megjelent vendégünket, a „természet jégpályáján”! A belépés, ismét díjtalan volt! A parkolókat, még soha nem üzemeltette a Popstrand Rendezvény Központ! Sem télen, sem nyáron!

Az Agárdi Popstrand, 40 éve kedvenc élmény helyszíne, a fiatalos gondolkodású és életvitelű embereknek! A POPSTRANDON az életkor nem számít…TÉLEN ÉS NYÁRON IS SZERETETTEL VÁRJUK, A SZÍNVONALAS PROGRAMOKAT, AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT, valamint a SZÉP TERMÉSZETI KÖRNYEZETET KEDVELŐ CSALÁDOKAT és BARÁTI TÁRSASÁGOKAT!

Kedves Vendégeink! Egy szimpatikus hölgy, az alábbiakat mondta  a Popstrand Jégpálya hangulatáról  és a tiszta környezetéről:  "SKANDINÁVIÁT VARÁZSOLTATOK AGÁRDRA"!

Köszönöm, hogy megtaláltátok a szemét gyűjtőket és főleg azt, hogy NEM DOHÁNYOZTATOK a jégpályán! Köszönöm, hogy nem láttam eldobott csikket!

MINDIG MEGDÖBBENVE NÉZTEM, HOGY FELELŐTLEN APUKÁK, A GYERMEKEIKKEL KÍVÁNCSISKODTAK A RIANÁSOKON!!!!
 
A természetes tavakon, a biztonságos korcsolyázáshoz minimum 10-12 cm jégvastagság szükséges!

 
Az Agárdi Popstrand hűséges és igényes Közönségének és Mindenkinek, sok velencei-tavi örömöt, kellemes agárdi szórakozást és egészséges életmódot kívánunk 2017-ben!

Turbina és a Popstrand Csapata


Agárdi Popstrand Jégpálya 1991. videórészlet:

- 1991. január, napfényes téli életkép,
   Magyarország legnagyobb jégpályáján.

- A Republic együttes legelső fellépése.
- Szikora Róbert és az I. Emelet együttes (korábbi időpontban óriáskígyóban korcsolyáztak, vetélkedtek és dedikáltak a jégen).
- Ahol és amikor az életkor nem számít…

 

FACEBOOK

IDŐJÁRÁS