Agárdi Popstrand 2020.

2020.07.09. 15:12  |  Admin  |  Hírek  |   
  Nincs
APS-2020.png

Kedves Agárdi Popstrand KÖZÖNSÉG, BARÁTAIM! Már 2019. novemberében!!! megszerveztem, a 43 éves Agárdi Popstrand Téli és Nyári Rendezvényközpont 44. évadának, a koncert sorozatát. Néhány „akkori” program: Pl. jún.27. ISMERŐS ARCOK, BIKINI, júl.4., majd aug.1., majd aug.22. EDDA MŰVEK, júl.11. R-GO, KRISZ RUDI, júl.18. NEOTON, ZOLTÁN ERIKA, júl.25. DEMJÉN FERENC, aug.8. TANKCSAPDA, aug.15. MOBILMÁNIA, aug.20.IRIGY HÓNALJMIRIGY. A fellépő zenekarokkal együtt, hónapokon keresztül türelemmel vártuk, a több ezer fős - szájmaszk és távolságtartás nélküli -, koncertek engedélyezését. A sokadik újraszervezés után - és az utolsó lehetőségek alapján -, MINDENT MEGPRÓBÁLTAM!
Közzé teszem a programtervet, amely az engedély után bővülhet. Nem írtam alá semmilyen „döntést sürgető” petíciót és én, nem tévesztem meg a közönségemet, a jegyvásárlást „nagyon aktívan” sürgető early bird reklámkampánnyal…A nagykoncertekre, még nincs engedély!!! Biztos vagyok benne, hogy Orbán Viktor továbbra is folyamatosan komolyan veszi a szakmai véleményeket és tájékozódik az itthon és a szomszédos országokban történtekről. Ezek alapján tudom, hogy nem fog felelőtlen döntést hozni! Több hónapon keresztül gondoztam a gyönyörű vízparti nézőteret, higgadtan várom a döntést és nagyon várlak BENNETEKET! Most is nagyon megköszönöm a hűségeteket, az ÉRTÉKEKET kedvelő igényességeteket, a türelmeteket, a Fb. aktivitásotokat és az évtizedek óta olvasható szeretetet is, amely mindig jólesik és erőt ad nekem!!!

Sokak véleménye szerint büszke lehetek arra, hogy 45 éve - talán - egyedüliként, folyamatosan aktív „résztvevője”/rendezője vagyok, a MAGYAR kulturális és ifjúsági életnek. Az elmúlt 45 évben már többször is bebizonyítottam, hogy az ötleteim és az általános tevékenységem, „TALÁLKOZIK/ TALÁLKOZOTT”, több százezer normális értékrendű és igényű ember, elvárásaival! Megtartottam, az igényes Popstrand KÖZÖNSÉG részéről elvárt színvonalat és soha nem vállaltam és nem fogadtam be a bulvár/liberális irányvonalat. Kizárólag, magyar előadókat léptetek fel… Az értékalapú elvárásokkal érkező 4 GENERÁCIÓS KÖZÖNSÉG igényeit szem előtt tartva, a Popstrandon továbbra sem lépnek fel techno és alternatív zenekarok.

Ezúton köszönöm meg a Fejér Megyei Szent György Kórház dolgozóinak, a rendkívüli viszont-gesztusát! Dr. Kovács Attila - akkori és mai - orvos igazgató közreműködésével, 1990-ben elkezdtünk egy példamutató együttműködést. Azóta is - NAGYON MEGÉRDEMELTEN -, minden koncertre 250-250 db tiszteletjegyet kapnak, a kórház dolgozói! Nyáron, a tudtomon kívül…,LYME KÓRBAN szenvedtem! Nem tudtam, járni sem… Már nyáron sem „tetszettem”, a csodálatos eü. dolgozóknak… Szeptemberben behívtak egy kivizsgálásra, majd nagy szakmai tudással, szeretettel és odaadással, meggyógyítottak!! Köszönöm és köszönöm!!! Ha lehet, akkor folytatni fogom a 30 éve tartó, hosszú távú együttműködést!

Turbina 

A hír megtalálható itt: Agárdi Popstrand
http://popstrand.hu/news.php?extend.172