Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

A TANKCSAPDA zárta a 35. évadot

2011.08.29. 09:50  |  Koncertek  |   
  Nincs
Ahogy vártuk és jeleztük, egy nagyszabású és sikeres TANKCSAPDA koncert zárta az Agárdi Popstrand 35. évadát.
Minden összejött annak érdekében, hogy a jelenlévők – akik megérezték előre, hogy nagy élményben lesz részük - , elégedetten távozzanak Agárdról és kellemes emlékek birtokában várják a 2012. évi Popstrand koncerteket.


Először lépett fel a nagyszínpadunkon a (R)EVOLUTION. A fiatal együttes profi módon állította össze a műsorát, megérdemelt sikert aratott és megénekeltette a közönséget.

Turbina

2011.08.20. Tankcsapda, (R)evolution koncertek

2011.08.20. 07:48  |  Koncertek  |   
  Nincs
Az immár hagyományosnak mondható szezonzáró TANKCSAPDA koncert , a  gyönyörű nyári időnek, valamint a zenekar töretlen népszerűségének köszönhetően,  biztosan nagy  élményt fog szerezni az Agárdra érkezőknek.

A 22. éves hard rock trió, az ideális koncert feltételek – Omega hangosítás, Vona világítás, magas színpad, stb. – segítségével, nagy valószínűséggel felejthetetlen koncerttel fogja megajándékozni a legaktívabb rajongóit.

A Velencei – tóhoz köthető (R)EVOLUTION zenekar először ad koncertet az Agárdi Popstrandon. A meghívást  annak köszönheti a 2006-ban alakult zenekar,  hogy folyamatosan fejlődnek, növekszik a népszerűségük és a tiszta zenei háttért jól egészíti ki Tóth János remek énekhangja.

Turbina

MOBILMÁNIA-Keresztes Ildikó

2011.08.17. 08:07  |  Koncertek  |   
  Nincs
Nagyon készült a MOBILMÁNIA az agárdi fellépésére és mi is vártuk a koncertet.

Tökéletes hangszerelés, ének, színpadi összhang és látvány , egy igazi rockcsemege. Ezt kaptuk szombat este a MOBILMÁNIÁTÓL. A magas színpadi produkciójuk alapján, a MOBILMÁNIA sokkal több figyelmet médiatámogatást érdemelne…

Keresztes Ildikó a saját zenekarával és Vastag Tamással adta elő az élő koncertjét. A közönség szerette a produkciót és nagyon megdobta a műsorunkat.

NKA

nka.png

FACEBOOK